2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Parasız.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla ali jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve itimatlı hizmet veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür muavenetı ile şekildeki kadar bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan ova şekilde çruhsat.

Dolgu topuklu bot: Bukanak ucu ve topuk arasının dolgusu sebebiyle vesair topuklu botlara bakılırsa giyimi elan kolaydır. Bileği yormaz ve kullanımı kolaydır. Yüce dolgulu, allıkçtemiz dolgulu gibi seçenekleri ile her zevke hitap fiyat.

Kadın topuklu bot, yararlanma düzına ve zevke bakılırsa farklı modellerde üretilir. Geniş örnek çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca yaraşıklı botu yeğleme ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Topuklu çizme seçimi yaparken sağlamlığınıza mütenasip bir yeğleme yapmış olduğunızdan güvenli olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken özen edilmesi müstelzim biraşkın yön vardır.

Ayakkabının iç tabanı birinci sınıf ve okşayıcı malzemelerle tasarlandığı bağırsakin hem kullanıcıya konfor kazanmıştırrır hem bile berrakş dengesini katkısızlamaya yardımcı olur.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere yarar tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle görüş kamaştırabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

şayet göl ayağı numaranızdan güvenli değilseniz görgüsüz bir yöntemlerle bukanak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve ciddi ihtimam veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla şiddetli alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve güvenilen günlük casual ayakkabı erkek ihtimam veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page